Louise Ring Vangsgaard: Violin, vokal.
Louise har spillet violin siden barneårene og har en klassisk musikopdragelse i bagagen, men har siden sin første fascination af folkemusikken fordybet sig i både de nordiske og irske musiktraditioner.
Hun er uddannet musiker og musikpædagog fra Center for Rytmik & Bevægelse og har diplomår fra Det Jyske Musikkonservatorium.
Den irske musik har Louise i særdeleshed udviklet som fiddler og sanger i bl.a. Moving Cloud, med hvem hun har spillet utallige koncerter i ind- og udland og desuden medvirket på de 2 album ”Cuckanandy” og ”Sweet Nyaa”.
Louise er kendt fra adskillige sessions på pub`er og festivaler, fra sit arbejde som studiemusiker, fra kirkeensemblet Prisme og koncerter med Esben Langkniv og Anja Fønss. Hun er også kendt fra det kontemporære orkestret Instinkt som indspillede CD’erne ”Hur” og ”Grum” med den danske mesterproducer Finn Jansen. For begge udgivelser modtog bandet mange priser, bl.a. for Årets Folk Album ved Danish Music Awards. Endvidere var orkestret valgt som én af tre spydspidser der repræsenterede dansk musik i eksportprojektet ”Danish Roots”.

Diskografi
Tradish -Handmade tales (GO0619)
Tradish -
Roots and Shoots (GO 0113)
Tradish -
Beyond the Borders (GO 0210)
Moving Cloud– Cuckanandy (GO 0102)
Moving Cloud– Sweet Nyaa (GO 0105)
 
Esben Langkniv – I Myrens Tegn (2009) (Foxhold 0152009)
PRISME – Livets Træ Tree of Life (amhm 4 2008)
Søren Korshøj – Bladet fra munden
Frank Megabody – Quite Frankly (2008)
Martin Dale – A new Day Dawns (2008)
Instinkt – Grum (Go 0406)
Esben Langkniv – Liv og død (2006) (Foxhold 0012 2006)
Esben – Henover Jul – (2004) (Intcd 111)
Esben – Iøjnefaldende anonym (2003) (Intcd 107)
Instinkt– Hur (Go 0402)
Jette Torp – Snowflakes in fire (2002)
Esben – På sporet af Jens Langkniv (2002) (Intcd 092)
Janet Vahl – Mellem himmel og jord (1999)
Eck d´Ville – Folkemusik i farver (1997)


 
John Pilkington: Vokal, irsk bouzouki, guitar
John blev født i Manchester, England. I en årrække levede han som sangskriver og omrejsende troubadour og spillede på denne måde i store dele af Europa og USA. De mange musikalske indtryk samlede John i sin egen smeltedigel, kaldet 'Tangled Roots Music'.
I 1991 udgav han solo-albummet "From my point of you" Albummet rummer udelukkende egne kompositioner og har fået fine anmeldelser. På den danske musikscene vil John især være kendt som forsanger og sangskriver i Atlantic Wave Band, som har udgivet albummet "Serious Hits".
I årene 1995-2009, fra sin base i Danmark, har John været medlem af det traditionelle irske band Moving Cloud som forsanger og guitarist. I forbindelse med sit eget ”Tangled Roots Studio”, har han været lydtekniker og producer på alle Moving Cloud’s indspilninger. I samarbejde med det irske ikon Donal Lunny har de udgivet ”Cuckanandy”, ”Sweet Nyaa” og ”Welcome: Who are you?”. Cuckanandy resulterede i nomineringer for Årets Folk Album ved Danish Music Awards.

Diskografi
Tradish -Handmade tales (GO0619)
Tradish - Roots and Shoots (GO 0113)

Tradish - Beyond the Borders (GO 0210)
Moving Cloud – Cuckanandy (GO 0102)
Moving Cloud – Sweet Nyaa (GO 0105)
Moving Cloud – Welcome: Who are you? (GO 0608)  
John Pilkington - From my point of You (SPINCD 140)
Atlantic Wave Band - Serious Hits (SPINCD 156)


 
Brian Woetmann: bodhran, percussion, mandolin, vokal
Som multiinstrumentalist har Brian komponeret og indspillet materialet på solo-udgivelser som ”One Way Path” og singlen ”Recall to Forget” . Seneste anmelder roste udgivelse er ”Nøgne Fødder” (2017), hvor både bodhran og mandolinen har en stor rolle.
Mandolinen er også ved få en rolle i Tradish, hvor Brian stadig kombinerer sin brede erfaring med instrumenter fra andre traditioner (cajón, djembe , kalimba, caxixi og udu) med den traditionelle irske bodhran. Resultatet er en unik lydtekstur som skaber et solidt fundament der skubber musikken i nye retninger.

Diskografi
Tradish -Handmade tales (GO0619)
Tradish - Roots and Shoots (GO 0113)

Tradish - Beyond the Borders (GO 0210)
Woetmann – One Way Path (GWCD 1025)